Logg på her.
Ikke registrert? Klikk her.

Feil brukernavn eller passord!

Registrer deg

Hei alle kunder!

 

Som dere vet er ikke alt som vanlig akkurat nå med bl.a. nedstengning av mange butikker p.g.a. Corona/Covid-19. Våre selgere kommer derfor ikke til å utføre noen personlige kundebesøk i februar-april. Leveranser kommer derimot til å blir sendt som vanlig, og våre selgere svarer også på samtaler fra dere. Vi håper å kunne ta opp igjen vanlige kundebesøk i midten av mai.  

 

Takk for at dere viser forståelse, og ved spørsmål kontakt oss gjerne:

 

Peter Veileby (Østlandet): tlf. 41627279,  e-post: peter@paperbox.no

Stephanie Eriksson (Sør- og Vestlandet): tlf. 90606468,  e-post: stephanie@paperbox.no

 

Hjemmeside:  www.paperbox.no

 

 

Nyheter våren 2021 er nå ute på hjemmesiden vår. De fleste nyheter ligger på "lave nummer" og kommer først under respektive kortformat, men det finnes unntak. Hold derfor gjerne utkikk vår "nyhets banner" som ligger diagonalt over de nye motivene.


For å være sikker på å få med nyhetene kan Dere også sortere kortene med "Nyheter først" i rullegardinmenyen "sortering" oppe til høyre på sidene med motiv.
Da vil vi også gjøre Dere oppmerksomme at det finnes mye nytt under "Store kort - Confetti, Humor og Trend". Vi vil gjerne anbefale Dere en ekstra titt på vår "Retro serie" på Store kort. Der finnes det mange nye og når humøret som er kule!

Dere er som vanlig velkommen til å ringe oss på telefon 22 25 42 22 for spørsmål eller for å avtale et personlig besøk av en av våre selgere.