Logg på her.
Ikke registrert? Klikk her.

Feil brukernavn eller passord!

Registrer deg

Om Paperbox

Paperbox AS er et kortforlag med hovedkontor og lager i Lillestrøm. Virksomheten ble startet høsten 1997 og har i dag mer en 1.000 kunder over hele Norge. Vi er først og fremst kjent som leverander av kort til blomsterhandelen og gullsmeder, men har de siste to åren også tillbudt våre varer til bokhandlere og gavebutikker.

Vi trykker bl.a. minikort, store gratulasjonskort og enkle postkort. Dessuten har vi diverse kampanjekort som julekort, mors- og farsdagskort, konfirmasjon og valentine etc.

Vi har idag to helttidsansatte selgere som tilbyr samtlige kunder minst fire besøk hvert året (dersom dette ønskes). Selgerne har Paperbox sitt komplette sortiment med seg og kan derfor levere kortene til kunden ved besøket. (Dette gjelder dessverre ikke de enkle postkortene som grunnet størrelsen må sendes fra lageret i Oslo).

Stativ til denne typen kort kan lånes ut (ikke stativ till enkle postkort: dette er beskrevet på en separat side: Enkle Postkort på menyen) så lenge stativene benyttes til Paperbox sine kort.

Den 1. Juli 2018 erstattes personopplysningsloven PUL med EU-dekkende General Data Protection Regulation, GDPR.

Klikk her for å lese mer om vår personvernspolicy.